SHKOLA: trudnosti
DETSKIY SAD: razvitiye
ZDOROVʹYА: voprosy i otvety
  • Как выбрать стоматолога: советы для здоровой улыбки
    20.10.2023
    Как выбрать стоматолога: советы для здоровой улыбки

    Ваша улыбка - это визитная карточка вашей личности. Она не только подчеркивает вашу красоту, но и отражает ваше общее здоровье. Однако, чтобы поддерживать здоровье зубов и улучшать внешний вид улыбки, необходимо выбрать подходящего стоматолога... 

  • Как вылечить кариес?
    11.11.2022
    Как вылечить кариес?

    Кариес – одно из самых распространенных стоматологических заболеваний. Хотя поначалу это может показаться безобидным, невылеченный кариес у взрослых и детей приводит к серьезным воспалениям и различным осложнениям. Следовательно, к нему нельзя... 

PSIKHOLOGIYA

Як вибрати торт на день народження

День народження — особлива дата, яку ми чекаємо цілий рік, тому підготовка до свята починається задовго до заповітної дати. Щоб справити враження на запрошених гостей, необхідно прикрасити приміщення, продумати і приготувати страви і розпланувати програму вечора.

Велика увага приділяється солодкого столу. Неможливо обійтися без урочистого задування свічок, при якому загадують бажання.

Останнім часом господині не горять бажанням приготувати торт самостійно. Набагато зручніше замовити його у хорошого кулінара, який виконає будь-який каприз замовника, адже сьогодні можна замовити торт не тільки на день народження, але і торт на хрестини.

Які нюанси вибору торта необхідно продумати?

Розрахунок ваги. Від обсягу торта буде залежати і ціна. Тим не менше, потрібно бути впевненим, що всім гостям дістанеться ласощі.

Тип торта і начинки. Поцікавтеся у друзів, який торт вони хочуть спробувати або ж виберіть начинку на свій розсуд. Якщо в святкове меню, входять тільки солодкі страви (наприклад, на дитячий день народження), краще взяти торт з кремом, вершками і великою кількістю коржів. Для закінчення ситного застілля краще замовити у кондитера

Оформлення та дизайн. При проведенні тематичної вечірки можна підібрати торт будь-якої форми і в будь-якому виконанні. Досить запропонувати свій варіант або вибрати із запропонованих.

Дата виготовлення. Заздалегідь обговоріть з майстром дату, на яку потрібно орієнтуватися. Мало хто погодитися готувати торт необдумано за добу до дня народження. У всякому разі, терміновість точно вплине на ціну.

Безпека. Якщо торт призначений для дитячого свята, компоненти повинні бути максимально адаптовані до потреб дитячого травлення.

Комментарии запрещены.

DOSUG: otdykh semʹyey