SHKOLA: trudnosti
DETSKIY SAD: razvitiye
ZDOROVʹYА: voprosy i otvety
  • Как выбрать стоматолога: советы для здоровой улыбки
    20.10.2023
    Как выбрать стоматолога: советы для здоровой улыбки

    Ваша улыбка - это визитная карточка вашей личности. Она не только подчеркивает вашу красоту, но и отражает ваше общее здоровье. Однако, чтобы поддерживать здоровье зубов и улучшать внешний вид улыбки, необходимо выбрать подходящего стоматолога... 

  • Как вылечить кариес?
    11.11.2022
    Как вылечить кариес?

    Кариес – одно из самых распространенных стоматологических заболеваний. Хотя поначалу это может показаться безобидным, невылеченный кариес у взрослых и детей приводит к серьезным воспалениям и различным осложнениям. Следовательно, к нему нельзя... 

PSIKHOLOGIYA

Косметика La Roche-Posay — найкращі засоби для проблемної та жирної шкіри

Незважаючи на величезний асортимент косметики по догляду, підібрати ефективні продукти буває непросто. Особливо якщо епідерміс чутливий до алергенів або вікова шкіра потребує спеціального догляду. Лікувальна косметика La Roche-Posay характеризується ефективністю, безпекою, при щоденному використанні дає позитивний ефект. Продукцію французької компанії рекомендують не тільки косметологи, але й лікарі.

У чому секрет успіху?

Над створенням продукції торгової марки трудяться провідні косметологи та дерматологи бренду. На стадії розробки, кожен продукт проходить тестування, в складі знаходяться вітаміни, мінерали, натуральні компоненти. Засоби призначені для кожного типу шкіри, у тому числі при наявності різноманітних недоліків, алергічних реакцій. Продукція La Roche-Posay, представлена на сайті laroche-posay.ua, призначена для кожного типу епідермісу, віку, спеціально розроблені гами усувають дерматологічні проблеми.

Лікувальний ефект досягається завдяки додаванню термальної води. В її складі міститься селен — природний антиоксидант, з протизапальною дією.

В результаті взаємодії зі шкірою, селен:

  • уповільнює окислення ліпідів;
  • зміцнює імунітет епідермісу;
  • активує обмінні процеси.

За рахунок цих властивостей, продукція торгової марки надає лікувального ефекту шкірі, яка страждає від дерматологічних захворювань:

  • відновлює;
  • зволожує;
  • заспокоює.

Ефективність препаратів підтверджена численними клінічними дослідженнями, проведеними в незалежних лабораторіях різних країн.

Трішки історії

Французька лабораторія La Roche-Posay заснована в 1928 році. Тоді для пацієнтів оздоровчого центру, що проходили лікування від екземи, акне, псоріаза, інших дерматологічних захворювань створювались лікувальні мазі з використанням термальної води. Аналізуючи позитивний та швидкий лікувальний ефект, було прийнято рішення заснувати торговельну марку.

Так, в 70-ті роки минулого століття була створена компанія La Roche-Posay. У перші роки продукція була ідеальною знахідкою для проблемної, чутливої шкіри, яка має недоліки. З часом асортимент став більш різноманітним. Для сучасних представниць прекрасної статі, дітей та чоловіків офіційний сайт косметики La Roche-Posay дає можливість ознайомитися з наступними категоріями товарів:

  • доглядова косметика;
  • серія товарів для захисту від ультрафіолетових променів;
  • продукти для усунення вікових проявів;
  • декоративна косметика;
  • спеціально розроблена серія для дітей.

В основі кожного продукту міститься термальна вода, витяжки рослин, натуральні масла, вітаміни. Засоби, призначені як для проблемної, так й для нормальної шкіри, їх можна використовувати щодня, вони не містять консервантів, ароматизаторів, алергенів.

Для збереження лікувальних властивостей протягом всього терміну придатності розроблена спеціальна упаковка. Завдяки їй, продукти витрачаються економно, добре зберігаються під час поїздок.

Як зробити покупку?

Сьогодні косметика La Roche-Posay в Україні доступна в аптечній мережі. Ознайомитися з асортиментом, описом, способом використання можна на офіційному сайті виробника. Тут є рекомендації фахівців про те, як доглядати за кожним типом епідермісу, відгуки покупців.

Комментарии запрещены.

DOSUG: otdykh semʹyey