SHKOLA: trudnosti
DETSKIY SAD: razvitiye
ZDOROVʹYА: voprosy i otvety
  • Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?
    01.04.2024
    Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?

    Аби отримати задовільний результат у навчанні, треба приділяти вивченню уроків чимало уваги. Наслідком цього є постійний брак часу - школярикам зовсім його не вистачає на відпочинок, ігри та розваги. І якщо ті учні, котрим навчання взагалі до вподоби,... 

  • Важливість догляду за зубами з дитинства
    30.01.2024
    Важливість догляду за зубами з дитинства

    1. Запобігання карієсу та захворювань ясен Ретельна гігієна порожнини рота з дитинства допомагає уникнути розвитку карієсу та захворювань ясен. Чищення зубів двічі на день з використанням фторованої зубної пасти, використання нитки для чищення... 

PSIKHOLOGIYA

Сімейний відпочинок: поїхати на всі вихідні

Якщо ви захотіли відволіктися від повсякденного життя і вирішили поїхати з дітьми на кілька днів, вам потрібна буде цікава програма для дітей. Ми зібрали вам деякі можливі варіанти для такої програми.

Авто та велопохід. Напевно, недалеко від вашого будинку знайдеться місце, куди можна вирушити в похід з однією ночівлею. Зробити це можна на машині чи велосипедах. Розведення багаття, ночівля в наметі подобаються більшості дітей. Не забудьте лише захопити з собою ліхтарики та засіб від комарів!
Бази відпочинку. Такий вид сімейного відпочинку також стає дуже популярним. Вдалині від великих міст так приємно насолоджуватися природою та спілкуванням зі своїми дітьми!

Comments are closed.

DOSUG: otdykh semʹyey