SHKOLA: trudnosti
DETSKIY SAD: razvitiye
ZDOROVʹYА: voprosy i otvety
  • Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?
    01.04.2024
    Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?

    Аби отримати задовільний результат у навчанні, треба приділяти вивченню уроків чимало уваги. Наслідком цього є постійний брак часу - школярикам зовсім його не вистачає на відпочинок, ігри та розваги. І якщо ті учні, котрим навчання взагалі до вподоби,... 

  • Важливість догляду за зубами з дитинства
    30.01.2024
    Важливість догляду за зубами з дитинства

    1. Запобігання карієсу та захворювань ясен Ретельна гігієна порожнини рота з дитинства допомагає уникнути розвитку карієсу та захворювань ясен. Чищення зубів двічі на день з використанням фторованої зубної пасти, використання нитки для чищення... 

PSIKHOLOGIYA

Незабутній онлайн-шопінг європейського формату разом з Charisma

Вже 15 років українці мають змогу одягатись стильно, слідуючи європейським модним трендам разом з компанією Charisma. З моменту відкриття першого монобрендового франчайзингового бутика Van Laack і до сьогодні «Харизма» зібрала у своїх магазинах Дніпра, Києва та області десятки тисяч одиниць одягу, взуття та аксесуарів від європейських виробників. Для жителів інших міст брендовий одяг став ще ближче, адже купити все необхідне можна, зайшовши за посиланням https://charisma.ua/ на сайті інтернет-магазину Charisma. 

Блакитний жіночий кардиган від AMI

Одяг, взуття та аксесуари з усієї Європи

Чим зумовлена популярність відомих модних брендів? Насамперед, якістю. Тканини, фурнітура, кожен стіжок говорять про те, що для створення виробів покладені величезні зусилля, залучені найкращі спеціалісти та використані передові технології. 

Кожен бренд, представлений в магазинах Charisma, спеціалізується на виробництві одягу, взуття та аксесуарів преміум-сегмента і має свої секрети впізнаваності:

  • Gran Sasso – це чоловічий та жіночій одяг з якісного трикотажу. Комфортні вироби базових кольорів в класичному стилі – маст-хев для повсякденного життя.
  • Jacob Cohen – найкращі речі з деніму у класичному стилі та кежуал створюються саме тут. Органічні матеріали та барвники, шкіряні лейбли, якісна фурнітура, тамбурні шви – зовсім не дрібнички, а головні атрибути виробництва комфортного одягу.
  • Premiata – взуття італійського виробництва, в якому сучасні технології поєднуються з традиціями ручного ремесла. Кожна пара взуття цього бренду вишукана та неповторна.
  • Jacadi – стильний одяг для дітей від народження до 12 років, виготовлений у Франції, серці європейської моди. Завжди елегантні та витончені вироби для хлопців та дівчаток, пошиті з гіпоалергенних тканин, дають змогу батькам змалечку привити їм любов до якісних та комфортних речей.

Тож, одягатися у Charisma – означає мати почуття стилю та прагнення до комфорту у повсякденному житті.

Дитяче плаття від Jacadi

Переваги онлайн-шопінгу в Charisma

Чому купувати одяг для всієї родини в компанії «Харизма» – вигідно? Тому, що крім величезного вибору якісного брендового одягу, покупець отримує:

  • Гарантію безпеки онлайн-платежів.
  • Можливість замовити одяг з доставкою на відділення «Нової пошти» або кур’єром за адресою. 
  • Забрати замовлення особисто в магазині мережі з можливістю примірки та отримання консультації спеціаліста. 

В Charisma завжди в наявності актуальні моделі одягу, взуття та аксесуарів усіх брендів, а також діють постійні знижки на вироби з минулих колекцій. Також у компанії діє постійна програма лояльності, яка дає змогу збільшити знижку за дисконтом до 10% у разі поступового досягнення порогів накопичень від покупок.

Comments are closed.

DOSUG: otdykh semʹyey