SHKOLA: trudnosti
DETSKIY SAD: razvitiye
ZDOROVʹYА: voprosy i otvety
  • Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?
    01.04.2024
    Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?

    Аби отримати задовільний результат у навчанні, треба приділяти вивченню уроків чимало уваги. Наслідком цього є постійний брак часу - школярикам зовсім його не вистачає на відпочинок, ігри та розваги. І якщо ті учні, котрим навчання взагалі до вподоби,... 

  • Важливість догляду за зубами з дитинства
    30.01.2024
    Важливість догляду за зубами з дитинства

    1. Запобігання карієсу та захворювань ясен Ретельна гігієна порожнини рота з дитинства допомагає уникнути розвитку карієсу та захворювань ясен. Чищення зубів двічі на день з використанням фторованої зубної пасти, використання нитки для чищення... 

PSIKHOLOGIYA

Як провести вихідні з дітьми.

Вихідні дні пролітають швидко, що можна встигнути за такий короткий термін? Спочатку розберемо, куди можна виїхати з дитиною на один день.

Спортивні заходи. Малюк любить футбол, хокей, баскетбол чи якийсь інший вид спорту? Прекрасно, заняття у спортзалі чи похід на стадіон не коштуватимуть надто дорого, зате порадують і вас, і дитину.
Планетарії. Тут діти та дорослі можуть спостерігати за зоряним небом, не залишаючи м’яких крісел, вони подивляться, як утворюються нові галактики, пролітають комети… Маленьким відвідувачам розкажуть багато цікавого та корисного.
Човнові екскурсії. Навіть якщо водойма не надто велика, човнова прогулянка напевно сподобається всім членам сім’ї. Під час прогулянки можна поспостерігати з малюком за рибками у воді, послухати птахів, позасмагати…
Подорож поїздом для дітей – справжня подія. Придумайте, куди б ви могли поїхати у вихідні з дітьми поїздом.
Музей під відкритим небом. З’ясуйте, якщо у вашому місті чи в його околицях старовинні садиби, парки, виставки… У музеях просто неба сімейний відпочинок буде ще й пізнавальним.
Музей. Багато музеїв та виставкових залів пропонують спеціальні екскурсії для дорослих з дітьми. Є й такі музеї, так звані експериментальні, де малюки можуть взяти участь у деяких дослідах та дослідженнях.
Мотузкові містечка та скеледроми. Полазити деревами, проїхатися на канатній дорозі через ліс, піднятися на скелю — всі ці пригоди малюки зможуть пройти у мотузкових містечках, які сьогодні стають дуже популярними у нас у країні.
Парк розваг. Поїздка на вихідних до парку розваг принесе вам масу задоволення. Окрім атракціонів для юних та дорослих відвідувачів, у парках, як правило, працюють аніматори та організуються розважальні шоу.
Зоопарку. Поспостерігати за слонами, тиграми та мавпами, погодувати лебедів, посміятися над смішними ведмежатами та дізнатися багато нового можна у зоопарку.

Comments are closed.

DOSUG: otdykh semʹyey