SHKOLA: trudnosti
DETSKIY SAD: razvitiye
ZDOROVʹYА: voprosy i otvety
  • Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?
    01.04.2024
    Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?

    Аби отримати задовільний результат у навчанні, треба приділяти вивченню уроків чимало уваги. Наслідком цього є постійний брак часу - школярикам зовсім його не вистачає на відпочинок, ігри та розваги. І якщо ті учні, котрим навчання взагалі до вподоби,... 

  • Важливість догляду за зубами з дитинства
    30.01.2024
    Важливість догляду за зубами з дитинства

    1. Запобігання карієсу та захворювань ясен Ретельна гігієна порожнини рота з дитинства допомагає уникнути розвитку карієсу та захворювань ясен. Чищення зубів двічі на день з використанням фторованої зубної пасти, використання нитки для чищення... 

PSIKHOLOGIYA

Як порадувати чоловіка

Ви одружені, щасливі і плануєте наступної відпустки разом їхати за кордон. У вас підростають чудові дітки, сімейний бюджет розпланований на п’ять років наперед і, здається, щастю немає меж.

Але, можливо, варто іноді тішити один одного приємними дрібницями. Зізнайтеся, вам було б приємно, якби чоловік несподівано приніс вам букет шикарних троянд або подарував ювелірну прикрасу без приводу. То чому б не почати добру традицію самої і не порадувати свого благовірного чимось, що припаде йому до смаку?
Перестаньте бурчати. Багатьом ця порада може здатися смішною і безглуздою, але, повірте, в ній більше здорового глузду, ніж ви думаєте. Чоловік звик до того, що вдома на нього чекає смачна вечеря, погладжені сорочки і планомірне бурчання дружини на різні побутові теми: він повинен те, він не повинен це. А ось ви візьміть і забудьте про все, що він повинен і не повинен і спробуйте один вечір просто побути собою, не навантажуючи коханого ніякими бурчанням. Думаєте, він цього не помітить? Може бути і так, але один приємний вечір без моралі ви йому точно забезпечите, а хіба це не приємний подарунок?

Ви постійно дбаєте про те, щоб сім’я харчувалася правильно і не їла нічого шкідливого, жирного та важкого ввечері і, тим більше, перед сном. Можливо, іноді варто відступати від цього правила. Уявіть, як ваш чоловік прийде з роботи втомлений і отримає небачений досі сюрприз – величезну тарілку з макаронами, залитими сирним соусом і шматком смаженого м’яса. Чоловіків завжди потрібно ситно годувати, але ви влаштуєте заради такого випадку щось надзвичайно смачне та апетитне. Таке, чого ви раніше ніколи не готували, тим паче на вечерю.

Багатьом жінкам спадають на думку різні ідеї, які мають еротичний характер. Повірте, ваш чоловік буде дуже радий, якщо ви дозволите йому зробити щось, на що раніше ніколи не погоджувалися у ліжку. Зрозуміло, ви самі цього повинні захотіти, виконувати щось, що вам неприємно, навіть заради коханого чоловіка, все ж таки не варто. А ось втілити його давню еротичну фантазію ви можете. Влаштуйте несподіваний романтичний вечір, одягніть нову білизну і зробіть все, щоб чоловікові надовго запам’яталося те, що відбувається.

Частіше кажіть йому, що він вам важливий і цінний. Багато подружжя після кількох років спільного життя перестає говорити один одному ніжні слова, вважаючи, що в цьому немає потреби. Однак, це далеко не так. Коли ви повторюєте людині, що любите її, ви робите їй приємне і ділитеся позитивними емоціями. У період вашої закоханості ви постійно говорили один одному ніжності, хіба це був поганий час? Спробуйте продовжити ту пору, швидше за все, відчуття, які у вас з’являться, будуть найприємнішими.

Якщо хочете освіжити ваше сімейне життя, зовсім необов’язково влаштовувати карколомні кульбіти з батогами, рольовими іграми і щоденними обідами в ресторані на даху готелю. Цілком достатньо зробити для чоловіка якусь невелику, але приємну дрібницю, яку він зможе гідно оцінити. Ваша любов потребує періодичного заохочення, так намагайтеся підтримувати її постійно. Це дуже просто.

Comments are closed.

DOSUG: otdykh semʹyey