SHKOLA: trudnosti
DETSKIY SAD: razvitiye
ZDOROVʹYА: voprosy i otvety
  • Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?
    01.04.2024
    Якщо навчальний процес дуже втомлює школяра: чим можна допомогти?

    Аби отримати задовільний результат у навчанні, треба приділяти вивченню уроків чимало уваги. Наслідком цього є постійний брак часу - школярикам зовсім його не вистачає на відпочинок, ігри та розваги. І якщо ті учні, котрим навчання взагалі до вподоби,... 

  • Важливість догляду за зубами з дитинства
    30.01.2024
    Важливість догляду за зубами з дитинства

    1. Запобігання карієсу та захворювань ясен Ретельна гігієна порожнини рота з дитинства допомагає уникнути розвитку карієсу та захворювань ясен. Чищення зубів двічі на день з використанням фторованої зубної пасти, використання нитки для чищення... 

PSIKHOLOGIYA

Зміцнення здоров’я за допомогою лазні

Відвідування лазні – це неймовірно корисна та приємна процедура для організму кожної людини. Але в усьому необхідно знати свій захід, щоб витягти з процедури все добре. Передозування будь-якої процедури має негативний вплив.

До відома, в перекладі з грецької мови лазня — це біль і смуток, що «виганяє». Але це не означає, що чим частіше Ви відвідуєте лазню, чим краще. Пам’ятайте це дуже важливе правило.

Чим корисна лазня для людей?

1. Виведення шлаків.

2. Глибоке очищення шкіри завдяки прискореному процесу роботи сальних залоз.

3. Серце та легені ведуть активну життєдіяльність.

4. Прекрасне тренування на всі органи, а також зміцнення витривалості цілого організму.

Споконвіку, символ лазні — це віник. Масаж тіла цим ароматним предметом стимулює кровообіг, прискорює обмін речовин та посилює потовиділення, що позитивно впливає на організм та самопочуття людини.

До речі, дубові віники здатні винищити такі проблеми, як вугрі або екзема.

Що ж до березових віників? Вони також благотворно впливають на нас. Вони здатні запобігти старінню шкіри обличчя та тіла, а також нейтралізують усі хвороботворні мікроби.

Comments are closed.

DOSUG: otdykh semʹyey